ویژگی های ویندوز ۱۰

مایکروسافت از ویژگی های ویندوز جدید در مراسم رونمایی ویندوز ۱۰ مطالبی را عنوان کرده است که به سوالات زیادی می تواند پاسخ دهد.
معرفی جزئیات و تصاویر ویندوز ۱۰
شرکت مایکروسافت بعد از چند روز از رونمایی ویندوز ۹ از چدیدترین محصول خود به نام ویندوز ۱۰ رونمایی کرد.به گفته جو بلفیور قائم مقام مایکروسافت ویندوز ۱۰ ترکیبی از بهترین های ویندوز ۷ و ۸ است که به صورت پلتفرمی وسیع نسخه دسکتاپ و سرور و … را پشتیبانی می کند.
وی تأکید کرد تمام ابزارهای مرتبط با «اینترنت اشیاء» تا سرورهای غول پیکر با ویندوز ۱۰ کار خواهند کرد و ویندوز دوباره متولد خواهد شد.
دسکتاپ ویندوز ۱۰
مایکروسافت اعلام کرده است که ویندوز۱۰ می تواند در سیستم هایی که نمایشگر ۸۰ اینچی دارند کار کند.
مایکروسافت تایید کرده است که نسخه ی جدید ویندوز که از آن به نام ویندوز ۱۰ یاد می شود،نسخه نسخه ی بعدی ویندوزفون هم خواهد بود با این اعلام شاهد ادغام ویندوز با سیستم عامل موبایل خواهیم بود ولی در نسخه ی موبایلی ویندوز شاهد رابط کاربری دسکتاپ نخواهیم بود.همچنین وی ادامه داد که ویندوز ۱۰ نسخه جدیدتر ویندوز ۸ خواهد بود.پیش از این نیز شایعه شده بود که مایکروسافت قصد دارد هر نسخه از سیستم عامل های ویندوز شامل ویندوز Pro، ویندوز RT و ویندوز فون را یکی کند و در قالب یک سیستم عامل با عنوان ویندوز منتشر نماید.
برخی از قابلیت هایی که در ویندوز ۱۰ وجود دارد عبارت است از:
منوی استارت:
منویی که برای کاربران ویندوز آشنا بوده ، دوباره در ویندوز۱۰ قرار داده شده است.
قالب بندی بهتر صفحه:
ویندوز جدید این امکان را می دهد که به صورت هم زمان از ۴ نرم افزار استفاده کنید و تمام آن ها را به صورت کامل مشاهده نمایید.در این طرح جدید، صفحه به یک مربع تقسیم می شود. ویندوز جدید هم چنین نرم افزارهایی که به طور پنهان در حال فعالیت می باشند را به کاربر اطلاع می دهد و حتی به طور هوشمند پیشنهادهایی باکار در حال انجام کاربر برای استفاده از نرم افزارها و پر کردن فضای خالی صفحه ارائه می کند.
تطبیق با رابط کاربری:
بهترین امکان معرفی شده در ویندوز ۱۰ را می توان به اینجا محیطی که در آن هم استفاده از موس و کیبورد وجود دارد و هم صفحه ی لمسی. ویندوز جدید به طور خودکار در شرایط وصل و استفاده از موس و کیبورد نرم افزارها و محیط را برای استفاده از آن ها آماده می کند و در صورت استفاده از صفحه ی لمسی محیط را با این رابط کاربری تطبیق خواهد داد.
فقظ یک فروشگاه برای همه:
انتظار می رود در نسخه ی آتی یک استور یا فروشگاه برای دریافت نرم افزارها وجود داشته باشد که هم اکنون نیز این کار شروع شده است.با این ویژگی نرم افزارهای طراحی شده قابلیت اجرا بر روی گوشی و هم سیستم های رومیزی را خواهند داشت.
ایجاد دسکتاپ جداگانه در زمانی موثرخواهد بودکه صفحه اصلی شما شلوغ باشد و یا چند نفر از سیستم استفاده کند.با سوئیچ کردن به راحتی می توان بین این دسکتاپ ها حرکت کرد.
جست وجوی سریع تر:
در ویندوز۱۰ File Explorer نوعی هوشمند سازدشده فایل ها و پوشه های پربازدید که اغلب به آن سر زده می شود به خاطر سپرده تا در هنگام جستجو پوشه های پربازدید را در رأس قرار دهد.با این کار جتتجوی فایل موردنظر سریعتر و راحت تر خواهد بود.
اضافه شدن دکمه ی کار:
دکمه جدیدی که در نوار وظیفه برای سودئیچ بین فایلهای بازقرار گرفته است.با استفاده از این دکمه می توان بین دسک تاپها نیز به سرعت حرکت کرد.این کار با استفاده از دکمه Alt+Tab در نسخه های قبلی ممکن بود.
کلید ها و میان برهای جدید:
یکی دیگر از ویژگی های اضافه شده به ویندوز ۱۰ خط فرمان قابل برنامه ریزی است که فرد می تواند با برنامه ریزی آن به صورت شخصی یک میانبر برای اجرای هر فرمانی استفاده نماید.
File Explorer جدید:
در نسخه ی آتی ویندوز شاهد File Explorer جدید خواهیم بود که بر روی آن دکمه ی خانه باقابلیت تعریف هر صفحه ای اشاره کرد.همچنین دکمه هایی بر روی آن به منظور سهولت در اشتراک گزاری فایل ها و صفحات بدون نیاز به نرم افزار خاصی تعبیه شده است.
همه چیز در قالب یک پنجره:
به نظر می رسد مایکروسافت در نسخه ی آتی ویندوز امکان اجرای نرم افزارهایی که با رابط کاربری لمسی سازگار هستند را نیز به محیط دسکتاپ بیاورد. می توان به دکمه های بستن و کوچک کردن در گوشه ی پنجره های نرم افزارها اشاره کرد که با یک کلیک ساده کار می کنند.
منبع: سایت نمناک به آدرس: http://namnak.com